Je zoekt een tekstschrijver in Amsterdam?

Ik schrijf voor jou de juiste woorden

 

Deze freelance tekstschrijver uit Amsterdam schreef de afgelopen jaren duizenden teksten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van multinationals tot goede doelen en start-ups. Als tekstschrijver laat ik woorden voor je werken. Woorden die verleiden, prikkelen, overtuigen en blijven hangen. Woorden die écht binnenkomen, zorgen dat jouw mailing scoort en de aandacht grijpen van ongeduldige website bezoekers.

 

 

Hoe ik woorden voor je laat werken

 

 • De kern
  Ik stel veel vragen en ga op zoek naar de kern van jouw verhaal. Ik wil weten waar je voor staat en waarom. Alleen dan krijg je onderscheidende teksten die echt binnenkomen bij je doelgroep
 • Gewonemensentaal
  Ik blijf ver weg van jargon, dooddoeners en clichés, maar ga met je lezer in gesprek in glasheldere taal met emotie. Je kunt mijn teksten vergelijken met het design van deze website: helder, trefzeker en zonder poespas
 • Meedenken
  Ik denk met je mee over aanpak, inhoud en vorm. Van de structuur van je nieuwe website tot het beste middel om je doelgroep te bereiken
 • Van wervende webtekst tot mediageniek persbericht
  Ik schrijf (SEO) webteksten, persberichten, brochures, redactionele artikelen, advertorials, brand stories, direct mails, nieuwsbrieven, columns, blogs en voice-overs. Bekijk hier een greep uit mijn werk.

Kika Samsom, Tekstschrijver Amsterdam

In groep 6 kreeg ik van de juf een schriftje. Op de eerste bladzijde stond: ‘Om alvast te oefenen voor het boek dat je later vast en zeker gaat schrijven’.

 

Nu, ruim 20 jaar later, heb ik nog geen bestseller op mijn naam staan, maar wel duizenden andere teksten. Van advertorials en persberichten tot columns en complete personeelsmagazines.

 

Tekstschrijven is inmiddels ruim 10 jaar mijn vak. Eerst in dienst van bureaus en sinds 2015 als trotse eigenaar van Helder Tekst.

Tekstschrijver in Amsterdam nodig? Ik schrijf voor jou de juiste woorden. 
hallo@heldertekst.nl of 06 14 74 33 24